فایل ورد (Word)کار‏آفرینی تولید پیتزا

فایل ورد (Word)کار‏آفرینی تولید پیتزا

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

فایل ورد (Word)کار‏آفرینی تولید پیتزا دارای 45 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد (Word)کار‏آفرینی تولید پیتزا کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

فهرست مطالب

فصل اول : كلیات
1-1 مقدمه و بیان موضوع 1
1-2 اهداف كلی (كلان) 1
1-3 اهداف جزئی (خرد) 2
1-4 اهداف سازمان 3
1-5 انگیزه 3
1-6 اهمیت موضوع 3
1-7 محدودیت مكانی 4
1-8 محدودیت زمانی 4
فصل دوم : ادبیات تحقیق
2-1 آشنایی با شركت 5
2-2 نیروی انسانی 6
2-3 تجهیزات و ماشین آلات 8
2-4 چارت سازمانی 9
2-5 آشنایی با محصولات 11
2-6 ظرفیت تولید 11
2-7 روش تولید 12
فصل سوم : طراحی تولید
3-1 طراحی 15
3-2 تولید 19
فصل چهارم : بازاریابی فروش و تجزیه و تحلیل مالی
4-1 پیمان گذاری محصول 23
4-2 بازاریابی (كانال های توزیع محصول) 24
4-3 رقبا 26
4-4 شناسایی بازار در داخل كشور 27
4-5 تجزیه و تحلیل مالی 29
فصل پنجم : نتیجه گیری و پیشنهادات
5-1 نتیجه گیری 38
5-2 پیشنهادات 39
فصل اول : كلیات

1-1مقدمه وبیان موضوع
انسان برابر تامین انرژی بدن نیاز به غذا دارد وبرای فعالیت روزمره خود باید از تغذیه ای سالم برخوردار باشد كه این امر بدون مصرف خوراكی‌ها امكان پذیر نمی باشد .
درزمان های قدیم ابتدا قهوه خانه های محلی وجود داشت كه در آن چای وقلیان و غذاهای سنتی وجود داشت وبعد از گذشت زمان وتغییر فرهنگ تغذیه ونیز پیدایش غذاهای متنوع قهوه خانه ها جای خود را به اغذیه فروشی ها كه امروزه شما مشاهده می كنید دادند كه یكی از این غذاها كه در واقع از كشور دیگر وارد ایران شده ودر اغذیه فروشی ها یافت می شود پیتزا می باشد ومكانی را كه برای تهیه پیتزا فعالیت می كند تا این غذا را تهیه كند اصطلاحا با نام پیتیزا فروشی می باشد پیتزا فروشی كه امروزه از رشد زیادی برخوردار بوده ودارای سود زیادی می باشد تصمیم گرفته شد تا در مورد آن پروژه ای در نظر گرفته شود .

1-2 اهداف كلی ( كلان )
از جمله اهدافی كه سبب انتخاب چنین پروژه ای گردید كسب اطلاعاتی در مورد این شغل بود از جمله این اطلاعات می توان به موارد زیر اشاره نمود .
كسب اطلاعات در مورد درآمد این شغل كه از نظر عموم مردم شغل پردرآمدی است .
كسب اطلاعات از نحوه آماده سازی غذای معروف آن یعنی پیتیزا
كسب اطلاعات از چگونگی تشكیل یك چنین مكان هایی توسط صاحبان آن ها كسب اطلاعات در مورد چگونگی تقسیم هزینه مواد مورد نیاز بین قسمت های مختلف .

1-3 اهداف جزئی ( خرد )
از جمله اهدافی كه باعث انتخاب این پروژه گردید موارد ذیل است :
میزان درآمد : فهمیدن چگونگی كسب درآمد ومیزان آن یكی از دلایلی بود كه باعث شد این موضوع مورد بررسی قرار گیرد . در نظر مردم این شغل از درآمد خوبی برخوردار است به دلیل محبوبیت این غذا بین مردم ومراجعه مناسب از سوی مردم باعث شده تا درنظر مردم به عنوان شغلی یاد شود كه از در آمد خوبی برخوردار است كه این دلیل بر ای ما كافی بود تا آن را مورد بررسی قرار دهیم .
نحوه آماده سازی غذا : دانستن در مورد طرز آماده سازی این غذا ( پتیزا ) به دلیل جذابیت وتنوع مواد موجود در آن ویاد گرفتن تهیه آن یكی دیگر از دلایل بود .
چگونگی تشكیل آن : چگونگی تشكیل وایجاد این شغل توسط صاحبان آن ازنظر سرمایه اولیه كه برای شروع كار لازم است وتهیه مكان آن كه مهمترین قسمت در ایجاد آن است .
چگونگی تقسیم هزینه مواد مورد نیاز قسمت ها : چگونگی تقسیم هزینه مورد نیاز برای آماده سازی غذا بین قسمت های مختلف كه هر یك از دیگر قسمت ها مجزا می باشند كار مشكلی است وكسب اطلاعات در مورد این روش تقسیم باید خیلی جالب وكار آمد باشد كه در آینده مورد استفاده قرار گیرد.
1-4 اهداف سازمان
اهداف اصلی سازمان كسب سود وگسترش شعبه هایی در نقاط مختلف كرج می باشد .

1-5 انگیزه
چون در بین عموم مردم در مورد سود سرشار این شغل صحبت هاونظرهای زیادی رایج شده وگفته می شود كه این شغل از هزینه كمی نسبت به درآمدی كه كسب می كند برخوردار است همین مسائل انگیزه ای شد تا ما درمورد این موضوع بررسی وتحقیق كنیم .

1-6 اهمیت موضوع
پیتزا غذایی است كه از كشوری به نام ایتالیا وارد ایران شده و چون بامزاج ایرانی ها سازگار بود به سرعت مورداستقبال عموم مردم قرار گرفت .
پیتزا به دلیل فراوانی مواد تشكیل دهنده از طعم خوبی برخوردار بوده ودارای كالری زیادی می باشد . در پیتزا فروشی ها انواع پیتزا ها وجود دارند ازجمله :
ممتاز – كباب – میگو – مرغ – پیرونی – و… كه از مواد تشكیل دهنده آن می توان قارچ – سوسیس –كالباس –فلفل دلمه ای – گوجه – پیاز – پنیر وگوشت نام بود كه می تواند انرژی لازم بدن را تامین كند بدلیل اینكه امروزه پیتزا طرفداران زیادی دارد واز سود نیز برخوردار است می تواند اصلی ترین اهمیت موضوع باشد .
1-7 محدودیت مكانی
پیتزا فروشی كه ما درمورد آن تحقیق می كنیم پیتزا فروشی خانواده نام دارد كه در فلکه اول تهرانپارس بین خیابان نهم و دهم ودهم قرار دارد واز نظر مسیر و ومسافت تقریبا به هر من برای تحقیق نزدیك است وبا توجه به شناختی كه در مورد این پیتزا فروشی دارد وبا توجه به آن كه درمحل پررفت و آمدی قرار گرفته ودر نتیجه سود زیادی را كسب می نماید محل خوبی برای تحقیق در مورد پروژه نامبرده می باشد .

1-8 محدودیت زمانی
محدوده زمانی كه ما برای این پروژه درنظر گرفته ایم ا زاوایل اسفند ماه سال 1387 الی اواخر بهار سال 1388 می باشد پیتزا فروشی خانواده از سال شروع به كار كرده وتا به حال بدون هیچ مشكلی در محل ثابت خود به كار ادامه می دهد .

فصل دوم : ادبیات تحقیق

2-1- آشنایی با شركت
فروشگاهی كه مورد تحقیق قرار گرفته است « پتیزا خانواده » نام دارد كه مختص به تهیه وفروش انواع پیتزا وساندویج می باشد این فروشگاه از نظر مكانی در موقعیتی بسیار مطلوب قرارگرفته واز نظر ظاهری دارای شكل وشمایلی زیباست دارای دو طبقه بوده كه وسایل پخت وپز در طبقه بالا و وسایل پذیرایی در طبقه همكف قرار دارد .
از میز وصندلی های بسیار زیبایی برخوردار می باشد كه جوابگوی میهمانان زیادی می باشد حتی درروزهای خیلی شلوغ . از نظر نمای خارجی دارای شیشه های بسیار مجلل با یك تابلوی تبلیغاتی كه نام فروشگاه بر روی آن حك شده بر روی سردرآن نصب شده است .

شكل شماره 1 : محل دقیق فروشگاه را نشان میدهد .
2-2 نیروی انسانی
تعداد پرسنل فروشگاه 5 نفر می باشد كه در مواقع شلوغی مانند عید كه رفت و آمد مردم برای صرف غذا افزایش می یابد یك نفر به عنوان كمكی به افراد فروشگاه اضافه می شود تا به بقیه اعضا در سرویس رسانی به مردم یاری نماید هر یك از افرادی كه در این فروشگاه كار می كنند از نظر اخلاقی و آداب برخورد با مردم باید در حالتی مناسب باشند تا بتوانند مشتریان بیشتری جلب كنندواین همان چیزی است كه در نظر صاحب فروشگاه است .
همچنین در فروشگاه تعداد 9 میز و حدود 32 صندلی وجود دارد كه همگی تازه خریداری شده اند كه درافزایش زیبایی فروشگاه سهیم می باشند .
این فروشگاه یك ساختمان 2 طبقه می باشد كه در طبقه فوقانی آن آشپزخانه وانبار مواد اولیه غذایی كه منظور از انبار یخچال وفریزر مخصوص نگهداری مواد اولیه غذایی است قرار دارد وطبقه تحتانی یاهمكف مخصوص پذیرایی از مشتریان است .

جدول مخصوص نیروی انسانی
جمع قسمت خدمتكار قسمت صندوق قسمت آشپزخانه تحصیلات
2 پنجم ابتدایی
سیكل
دیپلم
فوق دیپلم
لیسانس
5 1 1 3 جمع
شكل شماره 2
جدول فوق جدول مخصوص نیروی انسانی می باشد كه در سطر افقی آن 5 خانه قرار دارد قسمت اول تحصیلات می باشد كه هر فرد ممكن است دارای یكی از مدارك تحصیلی باشد كه در ستون عمودی زیر قسمت تحصیلات قرار گرفته است از قرار ( پنجم ابتدایی – سیكل – دیپلم – فوق دیپلم – لیسانس ) قسمت های بعدی آشپزخانه وصندوق وخدمتكار می باشد كه تعداد افراد با توجه به مدرك تحصیلی آنهانمایش داده می شود وقسمت آخر قسمت جمع عمودی می باشد كه تعداد كل افراد دارای هر یك از مدارك نام برده را نشان می دهد و جمع افقی نیز تعداد كل افراد درهر قسمت از فروشگاه ( آشپزخانه –
صندوق – خدمتكار ) رانشان می دهد .

2-3 تجهیزات وماشین آلات
فروشگاه مورد تحقیق از لحاظ تجهیزات دارای دو فرمی باشد كه یكی از آنها مخصوص طبخ پیتزا ودیگری مخصوص ساندویج می باشد . از دیگر تجهیزات می توان به میزهای كار اشاره كرد كه یكی برای تهیه پیتزا قبل از گذشتن درون فرد دیگری جهت بسته بندی كردن وفرستادن نزد مشتری ودیگری برای تهیه ساندویج كاربرد دارند .
یك یخچال برای نگهداری مواد اولیه اعم از سوسیس وكالباس … ویك فریزر برای نگهداری مواد مشابه در زمان های طولانی ویك یخچال ویترینی در طبقه پائین كه برای نگهداری سالاد و سس ونوشابه استفاده می شود از دیگر تجهیزات این فروشگاه می باشد .
یك دستگاه در طبقه همكف وجوددارد كه برای تهیه نوشابه از آن استفاده می شود كه ابعاد ان حدود یك ونیم متر در نیم متر است كه دارای 4 خروجی مجزا می باشد كه دو خروجی برای نوشابه زرد و دو
خروجی دیگر برای نوشابه مشكی می باشد .
طرز تهیه نوشابه بدین صورت می باشد كه ماده اولیه نوشابه كه به صورت مایع می باشد را به همراه مقدار معینی آب در دستگاه وارد كرده وپس از انجام فعل وانفعالاتی در درون دستگاه مواد به نوشابه تبدیل شده و آماده برای مصرف می باشد .
همچنین این دستگاه دارای 3 كپسول بوده كه یكی از آنها بزرگتر از آن 2 كپسول دیگر است وبرای تولید گاز نوشابه به كار می رود و آن دوی دیگر محتوی نوشابه زرد ومشكی می باشند .
درشكل شماره 3 جدول تجهیزات مورد بررسی قرار خواهد گرفت در این جدول نام دستگاهها وتجهیزاتی كه در فروشگاه قرار دارد لیست شده وتعداد آن ذكر گردیده است پس مشخصاتی در رابطه باشكل ظاهری ونحوه قرار گرفتن آن از نظر مكانی در داخل فروشگاه ذكر می گردد.
جدول تجهیزات
مشخصات تعداد نام دستگاه
ابعاد آن حدود یك ونیم متر در نیم مترو 4 خروجی دارد كه برای نوشابه زرد ومشكی است .
كه در اشپزخانه می باشد وبرای تهیه پیتزا وساندویج از آن استفاده می شود .
كه دو عدد از آن در آشپزخانه برای نگهداری مواد اولیه فاسد شدنی ویك عدد ویترین در پایین وجود دارد .
كه میز آن بین چهار صندلی كه صندلی آن به صورت دو صندلی به هم چسبیده می باشد . 1

3
3

9و32 دستگاه نوشابه

میزكار
یخچال

میزوصندلی
شكل شماره 3

2-4 چارت سازمانی

همانگونه كه در شكل شماره 4 مشاهده می كنید ، ركن اول این سازمان را رئیس تشكیل می دهد . كه در مورد این فروشگاه رئیس همان صاحب فروشگاه است كه بیشتر دستورات را درمورد چگونگی و میزان تولید وعملكرد كارگران صادر می كند همچنین سرآشپز وصندوق دار كه زیر نظر رئیس انجام وظیفه می كند در یك ردیف سازمانی قرار دارند در زیر به وظایف هر یك پرداخته می شود .
سر آشپز مسئولیت آشپزخانه وتمامی افرادی را كه در آنجا كار می كنند برعهده دارد وهمچنین خریدهای جزئی وروزانه فروشگاه برعهده وی است واز دیگر وظایف آشپر تنظیم دمای فردر مواقع مختلف كه بستگی به تعداد مشتریان دارد است بدین ترتیب كه درمواقع شلوغی فروشگاه كه سفارشات زیاد است شعله فر را زیاد كرده تا جبران دمای خارج شده از فر را به علت بازو بسته كردن زیاد در فر كند وبرعكس همچنین طرف حساب رئیس در قسمت آشپزخانه سر آشپز می باشد وكلیه دستورات مربوط به پرسنل دیگر د ر این قسمت به سر آشپزابلاغ می شود .
صندوق دار مسئولیت سالن فروشگاه را برعهده دارد و پیش خدمت زیر نظر وی به انجام فعالیت می‌پردازد صندوق دار در قبال دریافتی های فروشگاه مسئول است ودر پایان ساعت كاری دریافتی ها را به رئیس تحویل می دهد و در قبال كم وكاستی ها مسئول می باشد .
پیش خدمت زیر نظر صندوق دار به فعالیت خود مشغول است واز او دستورات خود را دریافت می‌كند عمده ترین كار پیش خدمت بردن سفارشات به آشپزخانه و آوردن غذاهای سفارش شده از آشپزخانه بر روی میزهای مشتریان است از دیگر كارهای این شخص تمیز كردن میزهای خالی شده وبردن ظرف های خالی به آشپزخانه وهمچنین پاكیزه كردن سالن وپنجره های فروشگاه و … است .
كمك آشپز زیر نظر آشپز فعالیت می كندودر كنار سر آشپز به تهیه پیتزا و ساندویج می پردازد وكارگر ساده را زیر نظر دارد .
كارگر ساده وظیفه پاكیزگی آشپزخانه ونظافت ظروف كثیف شده را برعهده دارد وهمچنین تهیه ساندویج برعهده وی است .

2-5 آشنایی بامحصولات
رستوران ها واغذیه فروشی های بزرگ محصولات متنوعی را عرضه می كنند اما فروشگاهی كه مورد تحقیق ما است چنین نبوده وتنوعی درنوع محصولات نداشته وتعداد محصولات آن از 12 الی 13 نوع محصول تجاوز نمی كند .
كه این انواع محصول شامل تعدادی پیتزا از قبیل …

برای مشاهده توضیحات کامل تر اینجا کلیک کنید
از حضور شما عزیزان در سایت بسیار خوشحالیم و آرزو داریم محصولات ما رضایت شما را فراهم آورد
اینک شما با جستجوی فایل ورد (Word)کار‏آفرینی تولید پیتزا وارد صفحه فروش فایل دانلودی فایل ورد (Word)کار‏آفرینی تولید پیتزا شده اید.
توضیحات کامل و اطلاع از ریز مطالب این فایل با کلیک روی دکمه ی ادامه ی مطلب

فایل ورد (Word)کار‏آفرینی تولید پیتزا

دانلود این فایل